De Grawnola

Recette Grawnola Deshydrateur alimentaire ND900

Ingrediënten

  • 100 g amandelen
  • 150 g boekweitzaadjes
  • 60 g pompoenpitten
  • 2 appelen
  • 50 g rozijntjes
  • 150 g ahornsiroop
  • 2 kl kaneel
  • De vermalen zaadjes van een kardemom peul
  • 1 kl gemberpoeder
  • 1 snuifje kruidnagelpoeder
  • 1 el amandelpuree

Stappen

Weektijd: 1 nacht

  1. Hak de amandelen grof met een mes.
  2. Laat de amandelen en de boekweit gedurende een nacht weken. Spoel vervolgens grondig tot het water heel helder is.
  3. Hak de appelen met een mes.
  4. Giet de appelen, amandelen en boekweit in een kom en meng.
  5. Voeg de siroop en de kruiden toe en meng nogmaals.
  6. Spreid de bereiding op een NutriFlex blad et droog 2 uur op 60° vervolgens 10u op 45°.

N.B: De Grawnola is een heerlijke mix van fruit, granen en noten omhuld met gesuikerd fruit, andere oliën, stroop of ahornsiroop. Het brengt een smaakvolle crunch aan uw ijsje, yoghurt en smoothie of vormt een perfecte crumble om op uw taarten te strooien.

Ontdek onze andere recepten

crackers rustique

Craquelins rustiques

Craquelins rustiques Temps de préparation: 40 minutes Temps de séchage: 16 heures Ingrédients 500 g d’oignons rouges 2 gousses d’ail 400 ml d’eau 200 ml

Lire la suite »
Vichyssoise

Vichyssoise

Ingrédients 200 g de poireaux 200 g de pommes de terre 1 petit oignon 1 cube de bouillon 250 ml de crème fleurette 2 cuillères

Lire la suite »