Wraps

- Bereidingstijd: 40 minuten
- Droogtijd : 10 uur
Ingrediënten
- 1/2 witte of gele ui
- 4 grote wortelen
- 1 kop zongedroogde tomaten
- 3 teentjes look
- 1 kop verse peterselie
- Het sap van een citroen
- 1 kl zeezout
- 1 ½ kop gemalen lijnzaad
Stappen
- Giet alle ingrediënten behalve het gemalen lijnzaad in uw blender en mix tot u de gewenste consistentie verkrijgt.
- Voeg dan het gemalen lijnzaad en mix een paar korte keren om het voorzichtig te mengen met de bereiding.
- Spreid de bereiding op NutriFlex bladen, vorm gelijkmatige rondjes. De maat van de gedroogde tortilla zal bijna gelijk zijn aan de oorspronkelijke maat dat u kiest.
- Droog gedurende 2 uur op 40 °C. Vervolgens, draai de tortilla’s en laat nogmaals drogen gedurende 1 uur op 40°C.
- Om ze te bewaren, scheid elke wrap met bakpapier en berg ze op in een luchtdichte verpakking (waterdicht of vacuüm zakje). U kan ze tot 14 dagen in uw koelkast bewaren.
Ontdek onze andere recepten

Pannenkoekendeeg lactosevrij
1 February 2023
Filtrez par produitsCuiseur vapeurDéshydrateurs alimentairesExtracteur de jusBouilloireBlenders chauffantsVoir toutes les recettes Ingrediënten 250 g bloem 1/4 L water 1/4 L plantaardige melk (maïs, rijst, soja,
Groenten tempura
12 November 2021
Groenten tempura Bereidingstijd: 30 minuten Droogtijd : 4 uur Ingrediënten 1 paprika, kleur naar keuze 1 courgette 25 g blond lijnzaad 25 g zonnebloempitten 25
Bietensoep
12 November 2021
Ingrediënten 400 g geschilde bieten in blokjes gesneden 4 sjalotten 150 ml room 1 bouillonblokje Het sap van 3 appelsienen De zeste van een onbehandelde