Rustieke crackers

crackers rustique

Ingrediënten

  • 500 g rode uien
  • 2 teentjes look
  • 400 ml water
  • 200 ml zonnebloemolie
  • 500 g gemalen lijnzaadjes
  • 450 g zonnebloempitten
  • 1 kl zwarte paprika, vers gemalen
  • 1 el gedroogde tijm
  • 1 el zeezout

Stappen

  1. Giet alle droge ingrediënten (zonnebloempitten en lijnzaadjes) in uw blender met een kom voor droge voeding en mix tot u bloem verkrijgt. Giet de bloem in een kom.
  2. Mix vervolgens de rest van de ingrediënten in uw blender tot u een gladde puree verkrijgt, en voeg er vervolgens de bloem toe.
  3. Plaats een NutriFlex blad op een rooster van de voedseldroger, en giet er twee koppen van uw bereiding op.  
  4. Spreid de bereiding en teken kleine vierkantjes met een mes of een spatel (36 vierkantjes).
  5. Herhaal deze handeling tot uw bereiding op is.
  6. Droog tot 45°C gedurende 16 uur tot het droog en krokant is.

Ontdek onze andere recepten

Pannenkoekendeeg lactosevrij

Filtrez par produitsCuiseur vapeurDéshydrateurs alimentairesExtracteur de jusBouilloireBlenders chauffantsVoir toutes les recettes Ingrediënten 250 g bloem 1/4 L water 1/4 L plantaardige melk (maïs, rijst, soja,

Lire la suite »
Moules à la vapeur cuiseur vapeur Dejelin

Gestoomde mosselen

Bereidingstijd : 10 minuten Kooktijd : 10 à 20 minuten Ingrediënten 2 kg mosselen 2 uien 2 stengels bleekselderij 2 wortelen 2 teentjes knoflook 1

Lire la suite »

Gerookte zalm Congee

Ingrediënten 150 g rijst 1 wortel 1/2 courgette 120 g gerookte zalm 1 l visbouillon 2 lente-uitjes Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup

Lire la suite »