Halfgedroogde tomaten

Tomates semi-séchées

Ingrediënten

  • Verse tomaten in de gewenste hoeveelheid
  • Provençaalse kruiden of andere kruiden naar smaak

Stappen

  1. Snij de tomaten in kwartjes en leg ze op de roosters. De schilkant op de rooster om te vermijden dat het tomatensap door de roosters zou druppen.
  2. Bestrooi de tomaten met de Provençaalse kruiden of andere kruiden naar smaak.
  3. Droog gedurende 12 uur op 45°

N.B: Deze droogtechniek zal de smaken van de tomaten sublimeren. Uw flauwe tomaten krijgen de smaak van echte, in de zon gerijpte tomaten. 

Ontdek onze andere recepten

Pâte sablée

Zandkoekjes deeg

Zandkoekjes deeg Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 10 tot 12 uur Ingrediënten 2 el lijnzaadjes 200 g amandelpoeder 4 el kokosbloem 4 el ahorn- of

Lire la suite »
Recette Cocktail Forest Gump

Cocktail Forest Gump

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 2 Rode biet 1 Appel 1 Tros blauwe druiven 1 Dun schijfje gember (optioneel) Stappen Doe alle fruit en

Lire la suite »
Soupe de carottes

Wortelsoep

Ingrediënten 400 g wortelen 1 kleine aardappel 1 gehakte ui 1 blokje groentebouillon Peper en zout naar smaak 2 kl curry poeder 100 ml kokosmelk

Lire la suite »