Croûte

Ingrediënten

  • 100 g amandelen (gekiemd en gedroogd)
  • 1 el lijnzaadjes
  • 1 kl kaneel
  • 2 peren

Stappen

  1. Mix de amandelen en de lijnzaadjes fijn in een blender.
  2. Meng vervolgens de verkregen bloem in een kom en voeg de kaneel toe.
  3. Snij de peren in een fijne julienne met een mandoline en mix de rest van de peren met een blender om sap te verkrijgen.
  4. Voeg de julienne en het sap toe aan de bloem, meng het geheel goed om een homogene pasta te verkrijgen.
  5. Spreid de pasta op een NutriFlex blad, en plaats het blad dan op een plaat.
  6. Droog gedurende 10 uur op 45°C, draai vervolgens de pasta voorzichtig om en laat nog een paar uur drogen tot het droog en krokant is.

Ontdek onze andere recepten

Italiaanse mix

Italiaanse mix Ingrediënten 80 g zwarte olijven 50 g gedroogde tomaten (zonder olie) 1 ui 150 g cashewnoten 4 kl gedroogde oregano Bereidingstijd: 10 minuten

Lire la suite »
Moules à la vapeur cuiseur vapeur Dejelin

Gestoomde mosselen

Bereidingstijd : 10 minuten Kooktijd : 10 à 20 minuten Ingrediënten 2 kg mosselen 2 uien 2 stengels bleekselderij 2 wortelen 2 teentjes knoflook 1

Lire la suite »