Velouté van erwten, munt en pancetta

Ingrediënten
- 1 kleine aardappel
- 500 g bevroren erwten
- 2 el fijngehakte verse munt
- 8 sneetjes pancetta
- 1 bouillonblokje
- Peper en zout
-
Verwarmende blender NutriSoup
129,99 € – 139,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Ontdooi de erwtjes, schil en snij de aardappel in stukken.
- Doe de erwtjes en de aardappel in de kan van de NutriSoup, zorg hierbij dat ze uniform verdeeld zijn op de bodem van de kan.
- Voeg het bouillonblokje toe en vul met water tot aan de aanduiding.
- Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Velouté” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en voeg de fijngehakte munt toe, houd een beetje munt over voor de garnituur.
- Plaats het deksel terug en gebruik het programma PULSE gedurende ongeveer 30 seconden zodat de munt goed gemengd is en de consistentie heel glad.
- Controleer de kruiding en pas aan indien nodig.
- Giet de soep in kommen, versier met een beetje vers gehakte munt en bestrooi met versnipperde pancetta chips.
Ontdek onze andere recepten
Perencompote
20 October 2021
Ingrediënten 1,5 kg goed rijpe peren 2 el ahornsiroop 100 ml water Het sap van een citroen Kruiden naar smaak: vanille, kaneel, kardemom … Stappen
Gerookte zalm Congee
12 November 2021
Ingrediënten 150 g rijst 1 wortel 1/2 courgette 120 g gerookte zalm 1 l visbouillon 2 lente-uitjes Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup

Gazpacho
12 November 2021
Ingrediënten 1 komkommer 1 rode of gele paprika 800 gr verse tomaten gepeld en in blokjes gesneden of 2 blikken tomatenblokjes 4 lente-uitjes 2 teentjes