Stoofschotel van zoete aardappelen
Ingrediënten
- 400 g verse in blokjes gesneden tomaten of 1 blik tomatenblokjes
- 200 ml kokosmelk
- 1 zoete aardappel
- 1 aubergine
- 2 handenvol spinazie
- 50 g voorgeweekte kikkererwten
- 2 el gedroogde tomatenpuree of tomatenconcentraat
- 2 el appelazijn
- 1 el kokosolie
- 1 kl kurkuma
- 1 kl komijn
- 1 snuifje Cayenne peper
- 1 teentje look
- Een paar koriander takjes voor de garnituur
-
Verwarmende blender NutriSoup
139,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Snij de zoete aardappel en de aubergine in kleine stukjes.
- Doe de zoete aardappel, de aubergine, de kruiden, de look, de tomaten en de kokosmelk in de NutriSoup en voeg water toe tot aan de aanduiding.
- Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Bouillon” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en controleer de kruiding.
- Giet de bereiding in kommen, bestrooi met verse koriander en serveer met een portie wilde rijst of quinoa.
Ontdek onze andere recepten
Crumesan
12 November 2021
Bereidingstijd: 10 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 100 g voorgeweekte cashewnoten 50 g voorgeweekte pijnboompitten 4 el vlokken voedingsgist 1 kl grof zout Het
Gekruide linzen dahl
12 November 2021
Ingrediënten ½ kl kaneel 1 kl komijn 1 kl gemalen korianderzaadjes 1 kl gemalen fenegriekzaadjes 2 ontpitte kardemom peulen 1 kleine gesneden en ontpitte peper
Grawnola salé à l’italienne
12 November 2021
Gezouten Grawnola op Italiaanse wijze Bereidingstijd: 20 minuten Droogtijd : 12 uur Ingrediënten 50 g noten 100 g gekiemde boekweit 2 wortelen 1 rode paprika