Rode vruchten coulis

Coulis de fruits rouge

Ingrediënten

  • Rode vruchten: 200 g aardbeien, 100 g frambozen of 50 g rode bessen en 50 g cassis of bevroren fruit: 250 g aardbeien en 250 rood fruit mix
  • 240 g kristalsuiker
  • Het sap van 1 citroen
  • 100 ml water
  • 1 kl citroenzeste
  • 10 g pectine

Stappen

  1. Giet het fruit in een kom met de helft van de suiker, het citroensap en de citroenzeste en bewaar het een nacht op een koele plaats.
  2. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  3. De volgende dag, doe alle ingrediënten in de kan van de NutriSoup.
  4. Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Compote” en druk op de knop “Play”.
  5. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit, zet het terug aan en selecteer PULSE. Mix een of twee keer gedurende een paar seconden tot u de gewenste consistentie verkrijgt.

Ontdek onze andere recepten

Oosterse preisoep

Ingrediënten 3 prei 1 dikke aardappel 1 fijngehakt citroengrasstokje ½ blik kokosmelk (400 g) Een handvol fijngehakte verse koriander 1 blokje bouillon Stappen Bereid de

Lire la suite »
Recette Gazpacho vert Blender Nutrisoup

Groene Gazpacho

Ingrediënten 1 selderijstengel 1 groene paprika 1 komkommer 1 ontpitte verse groene peper (optioneel) 2 teentjes look 70 g geroosterde cashewnoten 100 g spinazie 20

Lire la suite »

Gekruide linzen dahl

Ingrediënten ½ kl kaneel 1 kl komijn 1 kl gemalen korianderzaadjes 1 kl gemalen fenegriekzaadjes 2 ontpitte kardemom peulen 1 kleine gesneden en ontpitte peper

Lire la suite »