Groene Gazpacho

Recette Gazpacho vert Blender Nutrisoup

Ingrediënten

  • 1 selderijstengel
  • 1 groene paprika
  • 1 komkommer
  • 1 ontpitte verse groene peper (optioneel)
  • 2 teentjes look
  • 70 g geroosterde cashewnoten
  • 100 g spinazie
  • 20 g basilicumblaadjes
  • 10 g peterselie
  • 2 el appelazijn
  • 40 g Griekse yoghurt
  • 1 bouillonblokje
  • 100 g ijsblokjes
  • Olijfolie
  • Peper en zout

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Bereid de groenten en doe al de ingrediënten behalve de ijsblokjes in de NutriSoup.
  3. Voeg het bouillonblokje toe en vul de NutriSoup met water tot aan de aanduiding.
  4. Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan.
  5. Sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Smoothie” en druk op de knop “Play”.
  6. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel, kruid en voeg de ijsblokjes toe.
  7. Sluit de NutriSoup en gebruik het programma PULSE gedurende ongeveer 30 seconden.
  8. Controleer de kruiding en pas aan indien nodig.
  9. Serveer onmiddellijk met croutons en een scheutje olijfolie.

Ontdek onze andere recepten

Soupe de carottes

Wortelsoep

Ingrediënten 400 g wortelen 1 kleine aardappel 1 gehakte ui 1 blokje groentebouillon Peper en zout naar smaak 2 kl curry poeder 100 ml kokosmelk

Lire la suite »
Cocktail Ananas

Cocktail Maandelijks Ritueel

Cocktail Maandelijks Ritueel Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten ½ Ananas 1 Handvol spinazie of boerenkool ½ Venkelknol 1 Limoenschijfje (Met schil) Stappen Doe alle

Lire la suite »
Œufs brouillés

Roerei

Bereidingstijd : 5 minuten Kooktijd : 15 minuten Ingrediënten 12 eieren 100 ml melk 50 ml verse room 1 klontje boerenboter peper en zout Stappen

Lire la suite »