Puree van selderwortel
- Bereidingstijd : 15 minutes
- Kooktijd : 35 minuten
Ingrediënten
- 1 knolselderij (+/- 1 kg)
- 1 grote aardappel
- 250 ml dubbele room
- olijfolie
- peper en zout
-
Aanbieding!
De 100% Belgische Stoomkoker
239,99 € – 374,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Etapen
- Bereid je stomer voor met 1 verhoger, 1 stoommandje en het glazen deksel.
- Programmeer je NutriSteam om 35 minuten te stomen op 99°C.
- Schil en was de selderij en aardappel. Snijd ze in grote blokjes van 3 cm.
- Zodra de zoemer klinkt (3 korte piepjes), giet je de selderij en aardappelblokjes in het stoommandje en sluit je af met het glazen deksel.
- De bleekselderij is gaar zodra hij zacht is en gemakkelijk met een mes kan worden doorgeprikt.
- Giet de bleekselderij en aardappel af en laat afkoelen.
- Pureer de bleekselderij en aardappel.
- Voeg de room toe en besprenkel met olijfolie.
Breng op smaak met zout en peper.
Ontdek onze andere recepten
Cocktail Huidredder
28 October 2021
Cocktail Huidredder Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 5 Wortelen 1 Handvol spinazie 5-6 Broccoliroosjes Stappen Doe alle groenten in uw juicer. Vang het gewonnen
Oosterse preisoep
12 November 2021
Ingrediënten 3 prei 1 dikke aardappel 1 fijngehakt citroengrasstokje ½ blik kokosmelk (400 g) Een handvol fijngehakte verse koriander 1 blokje bouillon Stappen Bereid de
Aubergines chips
12 November 2021
Aubergine chips Bereidingstijd: 2,5 uur Droogtijd : 20 uur Ingrediënten 1 of 2 aubergines (500 g) Grof zeezout 1 el Tamari 1 el olijfolie 1