Glutenvrij pannenkoekendeeg

Ingrediënten

  • 150 g glutenvrij meel (rijst- of kastanjemeel)
  • 100 g maïzena
  • 1/2 liter melk
  • 3 eieren
  • 2 el olie

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Giet alle ingrediënten in de NutriSoup.
  3. Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Smoothies” en druk op de knop “Play”.
  4. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit. Laat het deeg 2 uur rusten vooraleer u de pannenkoeken bakt.

Découvrez nos autres recettes

Bietenpoeder

Bietenpoeder Bereidingstijd: 10 minuten Droogtijd : 10 uur Ingrediënten 1 rode biet Een beetje water Stappen Snij een mooie rode biet en mix met een

Lire la suite »

Croûte

Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 10 uur Ingrediënten 100 g amandelen (gekiemd en gedroogd) 1 el lijnzaadjes 1 kl kaneel 2 peren Stappen Mix de

Lire la suite »