Stoofschotel van spliterwten en een hammetje

Ingrediënten

  • 1 el olijfolie
  • 1 gehakte ui
  • 2 gehakte selderijstengels
  • 1/2 gekookt hammetje
  • 1 laurierblaadje
  • 1 bouillonblokje
  • 200 gr groene spliterwten
  • Peper en zout

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Was en bereid de groenten.
  3. Versnipper het hammetje, hak de selderijstengels en de ui fijn.
  4. Giet de groenten en de spliterwten in de NutriSoup en voeg water toe tot aan de aanduiding.
  5. Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Bouillon” en druk op de knop “Play”.
  6. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en controleer de kruiding.
  7. Giet de bereiding in kommen, bestrooi met fijngehakte verse peterselie.
  8. Serveer met boerenbrood, getoast en beboterd.

Ontdek onze andere recepten

Soupe de tomates Blender Nutrisoup

Tomatensoep

Ingrediënten 1 dikke zoete aardappel in blokjes gesneden 1 dikke wortel geschild en in blokjes gesneden 850 g verse geblancheerde tomaten in blokjes gesneden of

Lire la suite »
Recette de champignon-seche

Poudre forestière

Poudre de forêt Préparation: 10 minutes Temps de séchage: 12 heures Ingrédients Pieds de champignons Étapes Les champignons crus marinés sont un délice, mais pour

Lire la suite »