Bietensoep
Ingrediënten
- 400 g geschilde bieten in blokjes gesneden
- 4 sjalotten
- 150 ml room
- 1 bouillonblokje
- Het sap van 3 appelsienen
- De zeste van een onbehandelde appelsien
- 1 kl poedersuiker
- 2 el balsamico azijn
- Peper en zout
-
Verwarmende blender NutriSoup
139,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Doe de stukjes biet, het bouillonblokje en de sjalotten in de kan van de NutriSoup en vul de kan met water tot aan de aanduiding.
- Plaats het deksel van de NutriSoup en sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Smoothie” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, verwijder het deksel en voeg het sap en de zeste van de appelsien, de azijn, de suiker en de room toe.
- Sluit de NutriSoup en gebruik het programma PULSE gedurende ongeveer 30 seconden.
- Controleer de kruiding en pas aan indien nodig.
- Giet de soep in een kom en laat 3 uur in de koelkast afkoelen.
Ontdek onze andere recepten
Crackers à l’italienne
12 November 2021
Crackers à l’italienne Préparation: 30 minutes Séchage: 10 à 12 heures Ingrédients ½ tasse de graines de lin pré-trempées 1 heure dans ½ tasse d’eau
Yoghurtijs met rode vruchten
12 November 2021
Ingrediënten 600 g diepvries rode vruchten 600 g yoghurt 2 el agavesiroop of honing Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het
Wraps
12 November 2021
Bereidingstijd: 40 minuten Droogtijd : 10 uur Ingrediënten 1/2 witte of gele ui 4 grote wortelen 1 kop zongedroogde tomaten 3 teentjes look 1 kop