Amandel-banaan taartbodem

Ingrediënten

  • 200 g amandelen (gekiemd en gedroogd)
  • 4 bananen

Stappen

Aantal 8 tot 10

  1. Mix alle ingrediënten in een blender.
  2. Plaats een NutriFlex blad op een rooster en plaats vervolgens een cookie cutter. Giet een beetje bereiding in de cookiecutter en verwijder hem vervolgens voorzichtig.
  3. Herhaal deze handeling tot uw bereiding op is.
  4. Droog gedurende 4 uur op 47°C, vervolgens, maak ze voorzichtig los om ze rechtstreeks op de rooster te leggen en droog nogmaals gedurende 6 uur.

Ontdek onze andere recepten

Rocher au coco

Kokos Rocher

Kokos rocher Bereidingstijd: 15 minuten Droogtijd : 4 tot 6 uur Ingrediënten 2 bananen 200 g gedroogde kokos 1 el geraspte verse gember 1 el

Lire la suite »

Groenten tempura

Groenten tempura Bereidingstijd: 30 minuten Droogtijd : 4 uur Ingrediënten 1 paprika, kleur naar keuze 1 courgette 25 g blond lijnzaad 25 g zonnebloempitten 25

Lire la suite »