Cashewnoten havermoutpap

Flocons d'avoine aux noix de cajou

Ingrediënten

  • Een handvol cashewnoten voorgeweekt (4 uur)
  • 250 g havervlokken
  • 700 ml water
  • 2 kl agavesiroop
  • 1 snuifje kaneel
  • 1 snuifje zout

Stappen

  1. Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
  2. Giet 150 g havervlokken en de rest van de ingrediënten in de kan van de NutriSoup.
  3. Bewaar 100 g havervlokken voor het vervolg.
  4. Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan.
  5. Sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Porridge” en druk op de knop “Play”.
  6. Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit en giet de rest van de haver in de kan.
  7. Sluit de kan en laat de vlokken 5 tot 10 min. opzwellen.
  8. Giet de bereiding in kommen en versier uw havermoutpap met ingrediënten naar keuze.

Ontdek onze andere recepten

Harira

Ingrediënten 100g lams- of rundsvlees (gekookt) 100g voorgeweekte kikkererwten 1 fijngehakte ui 1 el olijfolie 100 g koraallinzen 1 selderij stengel 300 g verse tomaten

Lire la suite »
Cocktail Antigriep

Cocktail Antigriep

Cocktail Antigriep Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 1 Appel 1/2 Komkommer 1 Limoenschijfje (met schil) 1 Handvol basilicum Stappen Doe alle fruit en groenten

Lire la suite »
Vichyssoise

Vichyssoise

Ingrediënten 200 g preiwit 200 g aardappelen 1 kleine ui 1 bouillonblokje 250 ml crème fleurette 2 kl olijfolie Peper en zout Bieslook Stappen Zorg

Lire la suite »