Cashewnoten havermoutpap
Ingrediënten
- Een handvol cashewnoten voorgeweekt (4 uur)
- 250 g havervlokken
- 700 ml water
- 2 kl agavesiroop
- 1 snuifje kaneel
- 1 snuifje zout
-
Verwarmende blender NutriSoup
139,99 € Opties selecteren This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Stappen
- Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt en het toestel klaar is voor gebruik.
- Giet 150 g havervlokken en de rest van de ingrediënten in de kan van de NutriSoup.
- Bewaar 100 g havervlokken voor het vervolg.
- Plaats het deksel van de NutriSoup correct op de kan.
- Sluit het toestel aan, zet het aan, druk op de menu knop, kies het programma “Porridge” en druk op de knop “Play”.
- Wanneer de NutriSoup een geluidsignaal weergeeft, zet het toestel uit en giet de rest van de haver in de kan.
- Sluit de kan en laat de vlokken 5 tot 10 min. opzwellen.
- Giet de bereiding in kommen en versier uw havermoutpap met ingrediënten naar keuze.
Ontdek onze andere recepten
Harira
12 November 2021
Ingrediënten 100g lams- of rundsvlees (gekookt) 100g voorgeweekte kikkererwten 1 fijngehakte ui 1 el olijfolie 100 g koraallinzen 1 selderij stengel 300 g verse tomaten
Cocktail Antigriep
28 October 2021
Cocktail Antigriep Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten 1 Appel 1/2 Komkommer 1 Limoenschijfje (met schil) 1 Handvol basilicum Stappen Doe alle fruit en groenten
Vichyssoise
12 November 2021
Ingrediënten 200 g preiwit 200 g aardappelen 1 kleine ui 1 bouillonblokje 250 ml crème fleurette 2 kl olijfolie Peper en zout Bieslook Stappen Zorg