Yoghurt

Ingrediënten

  • 1 kop melkpoeder
  • ½ liter magere melk
  • 2 el natuur yoghurt niet gepasteuriseerd

Stappen

  1. Voeg 1 kop melkpoeder toe aan 1/2 liter melk. Breng dit mengsel aan de kook gedurende 2 seconden. Haal van het vuur en laat het afkoelen tot 46 ˚C.
  2. Zodra de melk is afgekoeld, voeg 2 el natuur, niet gepasteuriseerde yoghurt toe.
  3. Giet het mengsel in bokalen/potten naar keuze, bedek ze en laat ze in de voedseldroger incuberen op 46˚C gedurende 5 uur.
  4. Als de tijd is afgelopen, plaats de yoghurt in de koelkast.
  5. Voor het serveren kan u vers fruit toevoegen.

Ontdek onze andere recepten

Appelcompote

Ingrediënten 800 g appelen 300 ml appelsap 1/2 kl gemalen kruidnagel Zeste van ½ citroen Kaneel Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt

Lire la suite »
Cocktail de patate douce.

Cocktail D – Stress

Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten ½ Zoete aardappel 2 Selderij stengels 1 Handvol peterselie 1 Rode paprika 2 Wortelen Stappen Doe alle fruit en

Lire la suite »