Yoghurt
- Bereidingstijd: 20 minuten
- Droogtijd : 5 uur
Ingrediënten
- 1 kop melkpoeder
- ½ liter magere melk
- 2 el natuur yoghurt niet gepasteuriseerd
Stappen
- Voeg 1 kop melkpoeder toe aan 1/2 liter melk. Breng dit mengsel aan de kook gedurende 2 seconden. Haal van het vuur en laat het afkoelen tot 46 ˚C.
- Zodra de melk is afgekoeld, voeg 2 el natuur, niet gepasteuriseerde yoghurt toe.
- Giet het mengsel in bokalen/potten naar keuze, bedek ze en laat ze in de voedseldroger incuberen op 46˚C gedurende 5 uur.
- Als de tijd is afgelopen, plaats de yoghurt in de koelkast.
- Voor het serveren kan u vers fruit toevoegen.
Ontdek onze andere recepten
Appelcompote
12 November 2021
Ingrediënten 800 g appelen 300 ml appelsap 1/2 kl gemalen kruidnagel Zeste van ½ citroen Kaneel Stappen Zorg dat de stekker van de NutriSoup insteekt
Crème van groene asperges
12 November 2021
Ingrediënten 400 g groene asperges 150 g aardappelen 80 g ui 100 g prei 2 el olijfolie Stappen Schil de asperges, de ui en de

Cocktail D – Stress
29 October 2021
Bereidingstijd: 5 minuten Kooktijd: – Ingrediënten ½ Zoete aardappel 2 Selderij stengels 1 Handvol peterselie 1 Rode paprika 2 Wortelen Stappen Doe alle fruit en